PERSONEELSKORTING VOOR IEDEREEN OP ALFA ROMEO VOORRAADMODELLEN.


U hoeft geen werknemer te zijn bij Fiat Chrysler Automobiles om te kunnen profiteren van onze personeelskorting. Zo krijgt u tot 22% korting op een selectie voorraadmodellen van Alfa Romeo. En nee, hiervoor heeft u geen motivatiebrief, CV of sollicitatiegesprek nodig.


Laat vrijblijvend een offerte opstellen of ga langs bij uw Alfa Romeo dealer. Actie geldig tot en met 31 juli.

  • Mito 22%
  • Giulia 22%
  • Stelvio 22%
  • 4C 22%

De velden met een (*) zijn verplicht.

Toestemming
Na het lezen van de Privacyverklaring

Voor Marketing activiteiten
Voor Profiling activiteiten

De actie is geldig van 24 juni t/m 15 juli 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. De afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering.
De actie “Personeelskorting voor iedereen” is van toepassing op een geselecteerde voorraad (E6B). Op deze geselecteerde voorraad ontvangt u een vast percentage korting. 
Uw korting kan oplopen tot 22% van de netto prijs inclusief opties. Bij de Giulia en Stelvio zal deze personeelskorting worden verrekend met 50% voordeel op de netto prijs van de aanwezige opties. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De waarde van de korting wordt berekend op basis van de prijs exclusief BTW, BPM en afleverkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen. De gestelde kortingsbedragen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.