MAKE EXCELLENCE YOUR STANDARD

ONTDEK DE NIEUWE ALFA ROMEO STELVIO BIJTELLING VANAF € 384* P/M.
*De netto bijtelling is berekend op basis van 37,35% inkomstenbelasting. 

 
GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSSYTEMEN
De Alfa Romeo Stelvio is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt.
VERNIEUWD PREMIUM INTERIEUR 
Het interieur is volledig ontworpen rondom de bestuurder: vorm, materialen en technologie zijn samengebracht om een unieke rijbeleving te bieden. Met onder andere multifunctioneel lederen verwarmbaar stuurwiel met schakelflippers en rotary pad voor bediening van de boordsystemen. 
INFOTAINMENT
INTUÏTIEVER DAN OOIT
Het infotainmentsysteem van de Alfa Romeo Stelvio is volledig herzien en biedt een nieuw 8,8-inch touchscreen dat eenvoudiger en intuïtiever te bedienen is dan ooit. 

En met de diensten van Alfa Connect bent u altijd in verbinding met uw Stelvio.

Meer ervaren?

 
 
 

Modello:

Aanspreektitel*:
*De velden met een (*) zijn verplicht.

Toestemming
Na het lezen van de Privacyverklaring

De actie is geldig van 1 t/m 31 december 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.