Giulietta Sprint Corsa, utoljára limitált darabszámban

Limitált darabszámban elérhető Giulietta Sprint Corsa most 5.990.000 forintért

 
Felszereltség
  • 18" könnyűfém keréktárcsák
  • 6,5" UConnect érintőképernyő navigációval
  • Alumínium sport pedálok
  • Automata kétzónás légkondicionáló berendezés
  • Tempomat
  • Sportos lökhárító betétek piros díszcsíkkal
Infotainment rendszer
Maradj könnyedén kapcsolatban családoddal, barátaiddal vezetés közben is. 6,5" UConnect érintőképernyő live szolgáltatásokkal, navigációval, DAB, Bluetooth, USB, AUX csatlakozás segítségével biztonságosan használhatod okostelefonodat az utazás során.
Belső és külső jellegzetességek
Keréktárcsa
Magával ragadó olasz stílus, sportos megjelenéssel ötvözve. A 18 colos Potenza 5 küllős könnyűfém keréktárcsák, a még sportosabb vezetési élményért.

Motor
Az 1.4-es 120 lóerős sportos turbó benzinmotor, mely igazi Alfa Romeo-s teljesítményt kínál, de emellé alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás párosul.
 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá fenntartjuk a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 2 éves gyártói teljeskörű + 3 év/100.000km teljeskörű Alfa Romeo (MAXIMUM CARE) kiterjeszett garancia. Az Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 TB 120LE vegyes átlagfogyasztása: 7,2-7,4 l/100 km;a CO2-kibocsátása pedig: 164-170 g/km. A feltűntett üzemanyag-felhasználási és károsanyag-kibocsátási adatok NEDC mérési eljárásban kerültek meghatározásra. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben.