ÚJ ALFA ROMEO STELVIO

ADJA ÁT MAGÁT A SZÉPSÉGNEKVezetési élmény, sokoldalúság, komfort. Most még fejlettebb technológiával, gazdag Super Sicura felszereltséggel, 5 év garanciával.
 
A biztonsági rendszerek élvonala
Az Alfa Romeo Stelvio újraírja a vezetési dinamika koncepcióját az SUV-k kategóriájában. Városi terepjárónk, mely egy szedán dinamikus karakterjegyeivel rendelkezik, most egy sor új autonóm vezetést segítő rendszerrel gazdagodott, mint például az Intelligens Sebességszabályozó vagy a Forgalmi Dugó Asszisztens. Fedezze fel Ön is az autózás szépségét az intelligens vezetést segítő rendszerekkel!
Prémium minőségű belső kialakítás
A kiváló tervezésnek és szakértelemnek köszönhetően, melyet a legújabb technológiával kombináltunk, sikerült létrehoznunk egy megújult designnal rendelkező, újrarendszerezett középkonzolt. A vezetőfülke minden elemét úgy terveztük, hogy funkció és hatékonyság szempontjából is a maximumot nyújtsa, sofőr és utasa számára egyaránt, miközben a luxus érzéséről sem kell lemondania.
Mindig összeköttetésben
Kapcsolat, mely sosem szakad meg. Mostantól lehetősége nyílik arra, hogy kommunikáljon autójával, bármerre is jár. Akár a külvilággal, akár saját autójával kommunikálna, az Alfa Connect hálózatikapcsolat-szolgáltatás az egyedülállóvá teszi az Alfa Romeót, mindezt anélkül, hogy a vezetési élmény kárára lenne.
 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá fenntartjuk a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 2 éves gyártói teljeskörű + 3 év/100.000km teljeskörű Alfa Romeo (MAXIMUM CARE) kiterjeszett garancia. Az Alfa Romeo modellek vegyes átlagfogyasztása: 4,9–8 l/100 km;a CO2-kibocsátása pedig: 128–186 g/km. A képek illusztrációk. Az akció a készleten lévő járművekre vonatkozik és kizárólag a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben.