ÚJ ALFA ROMEO GIULIA

LEGYEN A KIVÁLÓSÁG ALAPFELSZERELTSÉG

Vezetési élmény, sokoldalúság, komfort. Most még fejlettebb technológiával, akár 9 990 000 Ft-tól, 5 év garanciával.

 
A biztonsági rendszerek élvonala
A Giulia biztonsági rendszerei napjaink legfejlettebb technológiáját képviselik, a háttérből segítve a vezetést. A technológia korában az Alfa Romeo Giulia tökélyre fejlesztette a közvetlen vezetési élményt és az élen járó automatizált vezetési rendszerek közti egyensúlyt, ezzel következő szintre emelve az autonóm vezetést. A vezetési élmény, melyet Alfa Romeójával elérhet, egy új, váratlan dimenzióba repíti.
Prémium érzés
A vezetőfülke tervezésénél figyeltünk arra, hogy minden érzékszervét kényeztessük. Forma, tartalom és stílus olvadt össze olyan belső teret kialakítva, mely legalább annyira kényelmes, mint amennyire szép, így garantálva egyedi vezetési élményt.
Állandó kapcsolat
Kapcsolat, mely sosem szakad meg. Ezt kínálja az Alfa Romeo Giuliába épített technológia. Az Alfa Connect hálózatikapcsolat-szolgáltatás egyedülállóvá teszi az Alfa Romeót, mindezt anélkül, hogy a vezetési élményből venne el.
 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá fenntartjuk a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 2 éves gyártói teljeskörű + 3 év/100.000km teljeskörű Alfa Romeo (MAXIMUM CARE) kiterjeszett garancia. Az Alfa Romeo modellek vegyes átlagfogyasztása: 4,9–8 l/100 km;a CO2-kibocsátása pedig: 128–186 g/km. A képek illusztrációk. Az akció a készleten lévő járművekre vonatkozik és kizárólag a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben.